Een Reclamecontainer huren

Heeft u tijdelijk een extra verkooppunt nodig of een informatiestand bij een evenement dat u organiseert, dan kunt u een Reclamecontainer huren bij Steur Reclame. Een Reclamecontainer huren kan u veel tijd en kosten besparen. Bovendien geeft de stoere zeecontainer u meteen een unieke en professionele uitstraling. Steur Reclame plaatst de container waar u deze wilt hebben, deuren open en u bent in business.

Roadshows

Wilt u voor een roadshow niet steeds een stand moeten opbouwen met veel personeel, dan is een Reclamecontainer de ideale oplossing. De Reclamecontainers zijn snel en gemakkelijk te verplaatsen, zodat u flexibel bent in de planning van uw tour. Moet de container eens wat langer blijven staan, dan is het een geruststelling dat een afgesloten Reclamecontainer inbraakveilig is en waterdicht.

Informatiestand

Bij grote evenementen is een ongestoorde routing van het publiek van belang om op een geslaagd evenement terug te kunnen kijken. Met goedgeplaatste informatiestands zijn bezoekers snel en goed van actuele ontwikkelingen op de hoogte. U kunt een Reclamecontainer huren om uw publiek vanuit deze robuuste en opvallende locatie te informeren.

Catering

Heeft u een omvangrijke cateringopdracht dan kan het huren van een Reclamecontainer een uitkomst zijn om een (gekoelde) opslag in de directe nabijheid te hebben. Met een Reclamecontainer bent u zo op elke locatie duidelijk zichtbaar en herkenbaar voor de aanwezige gasten. Ook is het mogelijk om een Reclamecontainer als uitgiftepunt te plaatsen om uw gasten een ongeëvenaarde foodexperience te laten beleven.

Formaat

Afhankelijk van de ruimte die u ter beschikking hebt, kunt u bv. een 20 ft zeecontainer huren met zoals het heet ‘full side access’, waarbij het interieur over de volle lengte van 6 meter toegankelijk is. Wilt u de container gebruiken als servicepunt of voor de verkoop van etenswaren, kies dan een Reclamecontainer die aan een of meer zijden uitgeklapt kan worden. In dat geval biedt een container met een houten vloer meer comfort dan een container met een stalen vloer.

Steur Reclame verhuurt een breed scala Reclamecontainers, dus ook voor uw idee hebben wij een passende oplossing.