Een Reclamecontainer kopen

Bouwplaats

Een Reclamecontainer kopen is voordelig als u deze voor langere tijd wilt gebruiken. Te denken valt hier aan de presentatie van een groot onroerendgoedproject op de bouwplaats zelf. Wilt u geen onbevoegden op uw bouwplaats of evenement, gebruik dan een Reclamecontainer met ingebouwde tourniquet. Zo houdt u zicht op wie er in en uit gaan terwijl u interesse wekt voor uw product.

Beursstand

Een Reclamecontainer is ook een ideale oplossing voor de inrichting van een beursstand.  U bent geen tijd kwijt met het op de beursvloer opbouwen van uw stand, maar kunt dat in een vertrouwde omgeving doen. In uw eigen bedrijf heeft u alles bij de hand en bent u niet gebonden aan een beperkt aantal dagen om uw beursstand in te richten. En eenmaal ingericht, kunt u uw beursstand zonder moeite verplaatsen naar de volgende locatie. Dat betekent een enorme besparing van tijd en geld, zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren.

Horeca-units

Reclamecontainers hebben een ruime toepassing als horeca-unit. Voorzien van elektriciteit, water en afvoer zijn de horeca-units geheel zelfvoorzienend. Afhankelijk van de routing en uw product, kiest u aan hoeveel zijden u uw Reclamecontainer wilt kunnen openen.

Weilandreclame

Als stoer alternatief voor een reclamebord kunt u een Reclamecontainer met een spandoek, vlag of paneel inzetten als weilandreclame. De zeecontainer kan blijven staan en u hoeft alleen het spandoek, vlag of paneel te laten vervangen voor het begin van een nieuwe campagne. Zo bent u flexibel met minder gedoe en met meer exposure. De Reclamecontainer geeft uw brand bovendien een eigentijdse, innovatieve uitstraling.

Bij Steur Reclame kunt u een breed gamma Reclamecontainers kopen. Voor uw idee vindt u zeker een passende oplossing.