Maatwerk Reclamecontainer

Maatwerk

Zoekt u een apart onderkomen van uw koffiebar, winkel of restaurant, dan is het zeker de moeite waard om een gemodificeerde zeecontainer te overwegen. Steur Reclame levert maatwerk voor permanent of semipermanent gebruik in elke branche. Zo is het mogelijk om een pop-up restaurant of koffiebar met dakterras in te richten. Wat u ook aan de man wilt brengen, de oplossingen van Steur Reclame brengen uw activiteiten in een stroomversnelling.

Restaurant, koffiebar, quick lunch

De mogelijke toepassingen zijn legio op het gebied van pop-up verkooppunten. Steur Reclame levert gemodificeerde zeecontainers voor het uitbaten van een restaurant, koffiebar, quick lunch counter en nog veel meer. Kies een passend formaat in de range van 8 tot 40 ft (2,4 tot 12 m) en laat deze precies naar uw behoeften en wensen inrichten. Koffie met gebak, een visje van de grill of een pannenkoek met stroop, wij richten uw Reclamecontainer zo in, dat u er efficiƫnt en comfortabel mee kunt werken. In de containers installeren wij alle voorzieningen die u nodig hebt op het gebied van elektriciteit, gas en water. Uw Reclamecontainer wordt smaakvol ingericht, geheel naar uw wensen en specificaties.

Pop-up winkel

Bent u regelmatig present op meerdaagse markten en fairs met luxe en kwetsbare producten? Dan kunt u met een maatwerk Reclamecontainer in een handomdraai uw winkel open stellen voor het publiek. Geen gesleep met kratten en dozen, maar uw assortiment ligt meteen aantrekkelijk gepresenteerd op de goede plaats. Vanaf de eerste minuut trekt u de aandacht als innovatief bedrijf. Daarnaast geniet u van het comfort van een solide behuizing waarin u alle nodige voorzieningen hebt, zoals water en elektriciteit. Bent u actief in de kledingbranche, dan kan een ingebouwde paskamer een profijtelijke aanvulling zijn.