Over ons

Reclamecontainer.com, nieuw totaalconcept van Steur Reclame

door: Felix Huijs

Steur Reclame is bekend als een veelzijdig en innovatief reclamebedrijf. Na eerdere succesvolle projecten met Digital Signage, heeft Steur Reclame een volgende stap gezet met Reclamecontainer.com, een totaalconcept op het gebied van slimme marketing en binnen- en buitenreclame. Reclamecontainer.com levert gemodificeerde zeecontainers als reclamemedium, beursstand, pop-up restaurant of winkel en nog veel meer.

Waarom Reclamecontainer?

Jelle Steur van Steur Reclame vertelt graag over deze nieuwe activiteit van zijn bedrijf. “Ik heb gewoon een aanvraag gekregen van een klant of wij zoiets zouden kunnen realiseren. Wat voor die klant heel belangrijk was, was dat hij met één bedrijf zaken deed. Want hij had wel op andere plekken gezien dat hij wel een container kon kopen of dat hij de reclame kon kopen, maar hij wilde graag één bedrijf dat zowel de containers kon leveren als de aanpassingen en de reclame en dat ook de plaatsingen kon verzorgen.”

Voor wie is een Reclamecontainer interessant?

Reclamecontainers hebben meerwaarde voor veel verschillende branches. Jelle Steur: “Voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars geeft een Reclamecontainer extra mogelijkheden om een project uitgebreid en op een opvallende manier onder de aandacht te brengen. Maar onze Reclamecontainers zijn niet alleen geschikt voor buitengebruik, want met een container als beursstand trek je zeker de aandacht en krijg je een heel mooie uitstraling. Bovendien zijn de containers wind- en waterdicht en diefstalveilig. Dus na afloop van een evenement of beursdag doe je de container op slot en je eigendommen zijn goed beschermd.”

Reclamecontainer kopen of huren?

De keuze om te kopen of te huren is geheel aan de klanten van Steur Reclame. Jelle Steur: “Natuurlijk denken wij met onze klanten mee en geven wij een goed onderbouwd advies. Voor een standaard toepassing hoeft een standaard oplossing niet altijd de voordeligste te zijn, dus het loont zeker dat wij steeds alle opties goed bekijken. Of het nu kopen of huren wordt, we zorgen er altijd voor dat onze klanten tevreden zijn met de oplossing die wij ze bieden.”

Levert Steur Reclame ook maatwerk?

Het is juist de kracht van Steur Reclame dat het bedrijf zo breed georiënteerd is. Als ik vraag hoe hij het aan gaat pakken, zegt Jelle Steur : “Wij hebben een technische achtergrond vanuit ons aanhangwagenbedrijf en met onze brede ervaring in de reclame is dat een prima combinatie. Met Reclamecontainer.com komt dat gewoon mooi bij elkaar. Daarnaast werken we samen met een aantal gespecialiseerde partners die topkwaliteit leveren. We zijn gewend om met topproducten te werken en dat zal zeker terug te vinden zijn in onze maatwerk containers.”

Reclamecontainer One-stop-shop

“Reclamecontainer.com is een compleet concept,” zegt Jelle Steur. “De basis is de zeecontainer en van daaruit kun je alle kanten op. Inbouw van apparatuur, elektriciteit, water, afvoer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij zijn bij elk project het aanspreekpunt en eindverantwoordelijk, dus hebben de klanten alleen met Steur Reclame te doen. Door onze eigen inbreng en de juiste partners kunnen we uiteindelijk dat prachtige product leveren dat de klant wil. Reclamecontainer.com is de one-stop-shop die de klant alle sores uit handen neemt.”

Wie meer wil weten stuurt een e-mail aan info@reclamecontainer.com.